Please Join soldier! Let`s start our adventure!

BANNER

View previous topic View next topic Go down

BANNER

Post by aziz on Sun Sep 19, 2010 11:04 am

hai Smile
mau minta maap Very Happy itu banner nya masih default. saya ga begitu ahli dalam desain grafis Very Happy nanti kalo pake gambar buatan saya sendiri malah ancur. hehe
jadi untuk kalian yang punya ide untuk banner nya, bisa di tuangkan disini. saya sangat menghargai kalian yang berpartisiasi disini [waelah] hahah...
jadi diharapkan untuk kalian untuk menyumbangkan karyanya dengan size 600px × 150px
dbantu yaa Very Happy

aziz
FOUNDER
FOUNDER

Male Number of posts : 63
Age : 25
Location : jakarta
Job/hobbies : still student/music
Grade : Senior High School
Points : 6119
Reputation : -1
Registration date : 2008-08-27

View user profile http://espace.nstars.org

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by sicandy on Sun Sep 19, 2010 2:03 pm

okehhh, ntar gw coba2 buat ziz

btw yang pada mau coba buat, boleh tuh, jadi ntar kan bisa voting dr anak2 kira2 banner yang mo dipake yg mana. gituh aja kalih yah?

_________________
I dream of a better tomorrow, where chickens can cross the road and not be questioned about their motives.

sicandy
Moderators
Moderators

Female Number of posts : 187
Age : 30
Location : heaven
Grade : Other
Points : 4794
Reputation : 13
Registration date : 2010-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by Dea DiGiovanni on Sun Sep 19, 2010 2:12 pm

sicandy wrote:btw yang pada mau coba buat, boleh tuh, jadi ntar kan bisa voting dr anak2 kira2 banner yang mo dipake yg mana. gituh aja kalih yah?
boleh juga. Shocked aku ikutan deh! geek

Dea DiGiovanni
PFC
PFC

Female Number of posts : 48
Age : 22
Grade : Senior High School
Points : 4592
Reputation : -7
Registration date : 2010-09-19

View user profile http://twitter.com/deadigiovanni

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by touchdown_boy on Sun Sep 19, 2010 2:33 pm

banner nya pake foto saya boleh? Cool

touchdown_boy
CPL
CPL

Male Number of posts : 50
Age : 26
Location : Area 51
Grade : Other
Points : 4596
Reputation : 1
Registration date : 2010-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by sicandy on Sun Sep 19, 2010 2:59 pm

touchdown_boy wrote:banner nya pake foto saya boleh? Cool

bakakakakak dia narsis euyyy lol!

_________________
I dream of a better tomorrow, where chickens can cross the road and not be questioned about their motives.

sicandy
Moderators
Moderators

Female Number of posts : 187
Age : 30
Location : heaven
Grade : Other
Points : 4794
Reputation : 13
Registration date : 2010-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by aziz on Sun Sep 19, 2010 10:15 pm

Benar2. Atau kita adakan sayembara, banner siapa yang paling banyak vote nya, gua bisa angkat jadi special member. Benefitnya? Ada kok B)

_________________
"will we look into the eyes of our children and confess
that we had the opportunity, but lacked the courage?
that we had thetechnology, but lacked the vision?"

aziz
FOUNDER
FOUNDER

Male Number of posts : 63
Age : 25
Location : jakarta
Job/hobbies : still student/music
Grade : Senior High School
Points : 6119
Reputation : -1
Registration date : 2008-08-27

View user profile http://espace.nstars.org

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by omgitspirlii on Mon Sep 20, 2010 1:24 am

maaf jiz ga bisa membantu,dikarenakeun..kompi gw lambat macam keong nah Crying or Very sad

omgitspirlii
PFC
PFC

Male Number of posts : 29
Location : Bandung
Job/hobbies : bermain dokter˛an..
Grade : Other
Points : 4577
Reputation : 1
Registration date : 2010-09-20

View user profile http://sipirly182@myspace.com

Back to top Go down

Re: BANNER

Post by Sponsored content Today at 10:57 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum